Verschillende soorten gordijnen

Gordijnen op maat laten maken

Afhankelijk van wat u wilt bereiken, maakt ons brede scala aan stoffen het voor iedereen gemakkelijk om de juiste Gordijnen op maat laten maken te kiezen voor elk kamertype en elke ruimte. Bekijk onze stoffen!

Hout

Effen en natuurlijk, houten ontwerpen zijn perfect voor plaatsen die op zoek zijn naar eenvoud en natuurlijke warmte. Dit houten gordijn is van hout en heeft een gladde afwerking, waardoor het een ideale match is met houten vloeren in elke kamer.

Om een zekere mate van verfijning en elegantie aan een kamer toe te voegen, zijn sheer gordijnen een geweldige keuze. Deze gordijnen zijn er in een groot aantal patronen: geschulpte, kralen en meerlagig. Ze zijn er ook in een gladde en afgeronde textuur. Schuifgordijnen hebben een gladde afwerking en zijn ideaal voor kamers waar een zekere mate van luxe gewenst is.

Babette

Deze geventileerde sheer gordijnstof heeft een subtiele glinstering en is ideaal voor een themakamer of voor kinderkamers. U kunt de geventileerde versie kopen als vitrage over het hele raam of als valance. Dit doet zijn reputatie eer aan als een van de meest duurzame gordijnen voor elke kamer. Gemaakt van een mengsel van polyester en katoen, staat dit gordijnmateriaal erom bekend jaren mee te gaan en gemakkelijk gewassen te kunnen worden. Een kwaliteitsproduct dat bestand is tegen dagelijkse slijtage, misbruik en vroegtijdige verbleking.

Deze helling- Bestaat uit een garenconstructie en is duurzaam gemaakt en perfect voor ramen en deuren. Dit is ideaal voor huizen en garages met een hoge vochtigheidsgraad, zoals badkamers en zwembaden.

Fauxirl:

Deze plastic-achtige stof is doorschijnend, zacht en luxueus, ideaal voor het creƫren van een warme en eigentijdse woonsfeer. Deze gordijnstof is machinewasbaar, effectief tegen schimmel.

Deze semi-transparante stof is stof die aan elkaar is genaaid en eruitziet en aanvoelt als ondoorzichtige stof. Dit is uiterst veelzijdig en ideaal voor vrijwel alle huishoudelijke interieurs. Het is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, maar het schoonmaken kan een voortdurende taak zijn. Dit is stof die beschikbaar is in een breed scala van patronen en kleuren. Dit is een stijlvol gordijn en kan worden gecombineerd met andere gordijnen in dezelfde kamer. Het zal een aanvulling zijn op uw levensstijl en inrichtingsstijl.

Dus de beslissing is aan u welke van deze gordijnstijl past bij uw gordijnen en uw interieurdecoratie. Een kamer heeft zijn eigen unieke kenmerken en verschillende stoffen passen bij verschillende kamers voor verschillende doeleinden, deze grote verscheidenheid aan keuze maakt het voor u gemakkelijk om de juiste gordijnen voor uw huis te kiezen.