Tegels zetten

Tiles Shapes, Texture, Pattern, Art, Creative, Design

Dit zijn tegels die gemaakt zijn van kleibot, kleimineralen of klei gemengd zand. Deze tegels die we verkopen, worden ook wel bakstenen genoemd voor veel van de plaatsen die ze gebruiken. Het zijn niet zomaar tegels, maar zijn er van gemaakt. 

Waarom zou je keramische tegels gebruiken?

Er zijn veel redenen, zoals Groter blok marmer, betonblok of metalen blok. Plaats deze in de meeste bakstenen gebouwen. Naast glastegels verkopen wij ook keramische tegels.

Vergroot de grootte van uw huis.

Normaal gesproken is het voltooide gebouw van een woning niet de grootte van de kamers, maar juist kleiner. Deze stenen gebruiken we als isolatie in de buitenmuren van het gebouw. Dit is bedoeld om isolatie te bieden die beter is dan het hout in het gebouw eronder.

Deze tegels kunnen worden gebruikt als alternatief voor zichtbare isolatieplaten.

Deze tegels kunnen ook gebruikt worden als geluidsscherm, en bij geluidsisolatie wordt dit gedaan door “coc sleep” tegels, tegels kunnen tussen de HIS en ramen worden geplaatst.

leveranciers –

Er zijn maar weinig bedrijven die keramische tegels in het openbaar maken, dus ze zijn een beetje duur. We nemen bestellingen op via internet en onze productie is niet beperkt tot de grootte van het huis, maar het is ook een leverancier die fysieke winkels levert. We hebben nog een aantal magazijnen te openen en nog veel meer fabrikanten waarmee we zouden willen samenwerken.

Meer traditionele fysieke winkels

In de komende jaren zullen er nog een paar goede fysieke winkels openen. De overstap naar e-commerce leidt ertoe dat artikelen meer online worden gekocht, maar soms is het handig voor een klant die op zoek is naar zijn lokale leverancier.

Een andere reden voor de populaire vestigingen, is het feit dat dit een familiebedrijf is. Wanneer een breder scala aan mensen kleitegels koopt, bestaat de kans dat kinderen kunnen krabben met het idee om een ​​cake te bakken.

Tegenwoordig vervangt bijna iedereen bakstenen door tegels, maar we willen de nis en fris mogelijk houden. Er zijn veel mogelijkheden voor het tegelbakken, wij zijn vooral gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van de tegels.

Hoe vind je een tegelzetter?

Internet -Het internet biedt eindeloze mogelijkheden voor kopers van keramische tegels. Er is zichtbaarheid voor gele pagina’s, de webzoekboeken. De internetwinkels bieden een grote verscheidenheid aan klei- en tegeltegels, ook kunnen ze levertijden en prijzen weergeven.

Het goede nieuws voor tegelliefhebbers is dat de lijst dagelijks groeit. U kunt daar uw winkelwagentje starten en genieten van de downloadpagina. We zullen foto’s en details geven over hoe je vandaag je brownies kunt beginnen.

We hebben je hulp nodig, en zouden graag de vrije tijd nemen, of Accontrol Unlimited om je gezin te helpen met deze tegelbakvaardigheden.

Info@rocontrolunlimited.com ACTIE!