Hoe kiest u de juiste airconditioner

Bepaal hoeveel je werkt door de hitte wordt beïnvloed. Gebruik alleen elektriciteit als de hoeveelheid werk groter is dan de hoeveelheid verwarming die u krijgt.

Bepaal waar de warmtebron naartoe gaat. Ik raad een elektrische bron aan, hybride of volledig elektrisch.

Ik raad een elektrische warmtepomp aan.

Warmtepomp Dorderecht

Of u nu kiest voor passieve of automatische ventilatie. Daarover later meer.

Ventilatie. Het doel van de ventilatie hangt af van de warmtebron die u kiest, maar in feite zijn het de in- en uitgangen van de warmtepomp. Uw ventilatiekeuze bepaalt de laagste en hoogste temperatuur buiten, bepaalt waar de lucht de woning binnenkomt of verlaat en bepaalt waar de lucht naartoe gaat.

Het doel van de ventilatie hangt af van de warmtebron die u kiest, maar in feite zijn het de in- en uitgangen van de warmtepomp. U kunt de hoeveelheid warmte die het huis krijgt, verminderen of verhogen. Bijvoorbeeld door de airconditioner koeler te laten draaien, een kleine ventilator in huis te installeren of een kleine pelargrer te gebruiken om de lucht te koelen. De airconditioner wordt erg heet en u wilt de temperatuur verlagen terwijl de airconditioner in werking is. Of u wilt een ventilator of een andere ventilatieopening of ventilatoren aan de binnenkant toevoegen en een tocht creëren die de warme lucht uit het huis trekt.

Door gebruik te maken van een aantal uiteenlopende ventilatiemogelijkheden, creëert u een uitgebalanceerde mix van ventilatie die de “gelijkheid” van luchtcirculatie herstelt.

Passieve ventilatie is het eenvoudigst te regelen en is afhankelijk van een kleine verwarmingsbron die warmte levert aan het gebied dat u kiest. Het is goed voor kleine ruimtes (dekken, patio’s, balustrades, enz.) en was duidelijk niet bedoeld om effectief te werken in die toepassingen.

De oplossing is om een ​​gasmengsel te gebruiken, zoals een compressoreenheid of een gasfornuisbrander (langzaam roeren van het mengsel is voldoende.)

De warmtebron is verbonden met een motor die wordt voortgetrokken door een elektromotor. De elektromotor is aangesloten op een luchtbron. De elektromotor haalt zijn energie uit een elektrische stroombron, zoals een stopcontact, stopcontact, enz. Het elektrische snoer regelt de ventilatorsnelheid en de ventilatorrotor. De snelheid regelt het luchtmengsel dat de unit toepast op de lucht in de unit.

Dit is een manier om te gaan, maar sommige mensen leren liever over de meer geavanceerde eenheid die op een vloer of muur kan worden gemonteerd en die gemakkelijk kan worden gewijzigd door een schroevendraaier te gebruiken om de positie van de luchteenheid aan te passen. De unit die je koopt Een warmtepomp kiezen is makkelijk als je vooruit denkt. Een elektrische ventilator is het gemakkelijkste en goedkoopste onderdeel dat u in de eerste plaats aan uw landschap kunt toevoegen. De eenheid die u koopt, hangt af van de hoeveelheid werk die u elke dag moet doen en hoeveel het zal kosten om het te doen.

Uiterlijk De belangrijkste overweging is de basisuitstraling van het apparaat. Een elektrische unit ziet er over het algemeen eenvoudig en schoon uit en is geweldig voor in huis. A Bespaar geld op een goedkope eenheid kan u ook op de lange termijn geld besparen.

Heat PumpSize Hoe groter de unit, hoe meer warmte deze overdraagt. Grotere units spuiten gelijkmatiger en gelijkmatiger wanneer ze volledig gekanteld werken. De lucht is ook heter als er niet wordt gesproeid.

Roterende maximale hoogte De maximale aanbevolen hoogte van de behuizing is ongeveer 36 inch voor de meeste units, 45 inch voor sommige andere. Door een ventilator te kiezen die wat groter is, laat je wat meer ruimte voor het toestel om te “ademen”. Het geeft het apparaat een vloeiender uiterlijk zonder dat het duidelijk is dat het na de eerste spray spatnat is. Het apparaat “ademt” meer omdat water minder weegt dan lucht, dus het is logisch dat het apparaat niet zo snel draait met een mooie grote hoeveelheid opspattend water erop.

RotorCover Dit is een in de was gezet, over het algemeen tape-achtig scherm dat de unit of het rotorgebied bedekt. Het helpt bij het verlagen van de temperatuur in de unit en het spuitpatroon zal minder gevaarlijk zijn.

Veiligheid Het apparaat mag zich niet te allen tijde binnen een straal van een paar meter van uw ogen bevinden. Tijdens het gebruik moet een filtermasker van goede kwaliteit worden gedragen en mag niet worden schoongemaakt met water en zo veel mogelijk worden afgeveegd. Het apparaat mag alleen worden losgekoppeld om het tijdens een normale individuele handeling te laten werken.

Vastzetten Het apparaat mag niet vallen of er mag niet worden geschud. Houd de ventilator in de buurt van de rotorbladen totdat het apparaat is afgekoeld. Schelpen mogen niet worden geraakt omdat dit de rotor opnieuw zal beschadigen.

Temperatuurbalans Een ander kenmerk is temperatuurbalans, een lage temperatuur zal ervoor zorgen dat de bladen sneller draaien, de rotorwinders beïnvloeden en een sproeipatroon creëren. en verminder de hoeveelheid spray. en het beïnvloedt de levensduur van de unit. levensduur omdat het het vermogen om te roteren en te spuiten beïnvloedt.