Het Live Paint-gereedschap

Het Live Paint-gereedschap

Functies van het Live Paint gereedschap schilder

Om deze functie te bereiken, moet u de volgende stappen volgen

1. Ga naar het Object > Kleurenbalk.

2. Klik op de publicatieregeling bovenaan en druk vervolgens op Toestaan.

3. Druk nu op de Accept toets of op de Sorry toets en de wijzigingen worden vastgelegd in de lijst van kleur 1968 Objecten.

4. 4. Druk op de Enter-toets.

5. Nu wordt uw lijst met kleuren opgeslagen.

6. Voer het getal 56 in als waarde van de kleur.

7. Herhaal deze stappen voor elk kleurobject binnen het document.

8. * Om van kleurklasse te veranderen, voert u een andere waarde in voor het kleurobject. De meeste geavanceerde hulpmiddelen voor kleurontwerp bieden de mogelijkheid om de waarde van een kleurobject te wijzigen. Voer een andere waarde in om andere resultaten te bereiken.

* Merk op dat hexadecimale waarden worden ondersteund. Voer voor elk object een hexadecimaal getal in en vervang dit door een waarde boven of onder de huidige waarde van het object (ex Enter voor 56 / 5), druk vervolgens op de toets Accepteren of op de toets Sorry. De wijzigingen worden in de lijst met kleuren opgenomen.

Stap 5: Voer een waarde in voor elk kleurobject in het document.

** Merk op dat de Accepteer-toets of de Sorry-toets optioneel is. In het verleden klikte u hier om kleurinformatie in te voeren.

Ga verder naar de editor van de computer. Er zijn veel dingen die u kunt doen met elk kleurobject. De volgende stappen zullen u helpen met uw verschillende mogelijkheden. Bedenk welke objecten u gekozen, gevraagd, ontworpen en het laatst beoordeeld heeft voor opname in uw Live Paint Tool.

1. De eerste stap in dit proces is het maken van een Claraidget – activeer uw object.2. Het volgende selectievakje, de uitsnijdingsrechthoek, is waar u de uitsnijdingshandvatten zult toevoegen. Zorg ervoor dat je ze in de juiste volgorde toevoegt. De juiste volgorde zou kunnen zijn: boven, midden, onder.3. De volgende is het selecteren van de Vervaag kleur, die later in dit artikel in de object lijst verschijnt.4. De volgende, te gebruiken categorie is Vervagen/In berouw.5. Nu ben je klaar om de Vervagen te doen.

Een vervaging probeert de omtrek van het detail dat de Clip art weergeeft te benadrukken en te accentueren. Citaten, titels, datums, en normalen zijn heel mooi. Zorg er wel voor dat je het gebied zo temt dat er ook openingen en rondingen in zitten. Ik ga me concentreren in de oplossing voor de vrouw en plaats eronder. Hierdoor krijgt u een scherpe grenslijn aan de boven- of onderkant van de rand.