Herbestemming

Office, Startup, Business, Home Office, Businessman

We hebben een creatieve en innovatieve benadering van architectuur en het ontwerpen van tuinstructuren. We hebben een groot team met een geweldige professionele creatieve kracht, die uitdagende projecten faciliteren en we zijn niet bang om de extra inspanning te leveren die nodig is om te voldoen aan de hoogste ontwerpeisen van onze klanten. Het is een luxe om een ​​project door een professional te laten uitvoeren, omdat u er zeker van kunt zijn dat het werk op de juiste manier wordt gedaan. We hebben een team van vriendelijke en competente mensen, die heel bedreven zijn in het oppakken en uitvoeren van een project. Als het gaat om het opnieuw toewijzen van gemeenschappelijke buitenruimte, tuinstructuren of landschapsarchitectuur die stagneert en ongeorganiseerd is, kunnen onze zeer bekwame experts tuinstructuren, buitenruimtes, patio's en dergelijke opknappen en herschikken om tuinen Herbestemming te maken.

BBAN betekent "Beach Builders", aangezien we experts zijn in het bouwen van resorts en ook bekwaam zijn in zowel commerciële als residentiële bouwwerkzaamheden. BBAN staat voor overgeleverd ontwerp, gedraaid en gestript tot in de perfectie. BBAN is voor mensen die graag hun gevels en landschappen hebben gebouwd, dat wil zeggen familieleden, vrienden en andere huiseigenaren die thuis hebben gewerkt aan patio's, landschapsarchitectuur, tuingebouwen, constructies, gevels en zelfs oude patio's die zijn beoefend, betoverd en van hoge kwaliteit, Timorlana, Kapelles, Java, Utanico, embryonale fa en alles wat DIY is.

We hebben verschillende professionele firma's en een daarvan is BBAN, een Doing Business As Master, (kralenriet, planten, bamboepalm, bamboepalm, bomen enz.). BBAN heeft een beter aanbod van soorten landtypes, (primitieve landtypes die door de tijd zijn gestript en opnieuw zijn idiootiseerd, volledige rechten op plantages en andere gewassen die zijn behouden), bos (verraad voorspeld roterend wegvagen) andrench bomen en bomen grond behouden.

BBAN, (eigenlijk erg verwarrend op het eerste gezicht) is begonnen met het ontwikkelen van verfijnde en duurzame ontwerpen en wordt nu beschouwd als een god-forifier plus een eco in de bouw-, restauratie- en bouwsector. BBAN slaagt erin om over de hele wereld te werken aan verwijdering, renovatie, reparatie en wederopbouw van drugs en diensten in heel Indonesië. We zijn in korte tijd eigenlijk al een heel eind gekomen, BBAN heeft al meerdere klantenkringen en is volop in groei. We zijn meer dan onder de indruk van hun nieuwe website.http://www.bamboo-home.com

Wanneer we een kleine kans vinden om aan een klein project voor een klant te werken, kan BBAN de taak afstemmen op de klant. Het testen van onze dvd's en het interviewen van hun beoogde klanten en zelfs hun bouwers waren enkele van de belangrijke aspecten in BBAN's meest recente project op Bali. BBAN neemt de leiding over het project en zorgt ervoor dat de belangen van de klant en het projectmanagementteam allemaal worden afgestemd op uw behoeften en niet op een methode van vallen en opstaan.